SLOGAN KECEMERLANGAN 2017

Sunday, May 22, 2011

MAJLIS TAUTAN BUDI SMK JELAI FELDA,,,

SEKALUNG TAHNIAH DAN TERIMA KASIH ...kepada BAKIS SMK JELAI FELDA dan pihak sekolah yang sudi menjemput dan meraikan saya di dalam Majlis Tautan Budi - Majlis Perpisahan dan menyambut pengetua baru.

Saya berasa sungguh terharu apabila dapat berjumpa dengan rakan-rakan guru dan staf serta pekerja swasta sekolah di dalam majlis yang diadakan di D'Village , Air Keroh, Melaka pada 20 Mei 2011 yang lalu. Malangnya tidak sempat berbual lama dan ada guru-guru yang tidak dapat saya temui pada majlis berkenaan. Namun sekadar dapat melihat semua mereka semasa berucap di pentas, dapat mengurangkan kekesalan ini.

Terima kasih di atas segala hadiah yang disumbangkan oleh semua. Saya doakan agar semua guru , staf dan warga sekolah terus cemerlang dan tetap menjadi yang terhebat!

Kita akan terus menjalin kerjasama dengan sekolah ini. Perancangan awal adalah untuk menghantar kumpulan pelajar dan guru untuk mempelajari perjalanan Program Base Learning (PBL) secara hand-on di sekolah ini. Cadangan ini pada dasarnya telahpun dipersetujui oleh Encik NurHaslin , penyelaras ICT SMK Jelai Felda dan Tuan Pengetua, Encik Kamaruzzaman. InsyaAllah , kita akan belajar dan berusaha mendapatkan ilmu berkaitan ICT, ThinkQuest dan PBL ini dengan cepat dan tepat.

Bagi semua warga SMK Jelai Felda , terima kasih dan semoga kita berjumpa lagi...Ada yang ingin ke Seremban?...Amat dialu-alukan..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...